Cet objet est en rupture de stock.
Vous en avez un à vendre ?

BARBECUE USA : 425 recettes enflammées de toute l'Amérique par Raichlen, Steven

by Raichlen, Steven | PB | VeryGood
État :
Très bon état
Missing dust jacket; May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ... En savoir plusà propos de l'état
En rupture de stock / 3 vendus
Prix :
4,99 USD
Environ4,60 EUR
Livraison :
Gratuit Economy Shipping. Afficher les détailspour la livraison
Lieu où se trouve l'objet : Aurora, Illinois, États-Unis
Délai de livraison :
Estimé entre le mar. 4 juin et le ven. 7 juin à 43230
Les délais de livraison sont estimés au moyen de notre méthode exclusive basée sur la distance entre l'acheteur et le lieu où se trouve l'objet, le service de livraison sélectionné, l'historique des livraisons du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, notamment pendant les périodes de pointe.
Retours :
Retour sous 30 jours. Le vendeur paie les frais de retour. Afficher les détails- pour en savoir plus sur les retours
Paiements :
     

Achetez en toute confiance

Garantie client eBay
Obtenez un remboursement si vous ne recevez pas l'objet que vous avez commandé. 

Détails sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :145499203831
Dernière mise à jour le 07 mai 2024 11:48:15 CEST. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Très bon état
Livre qui ne semble pas neuf, ayant déjà été lu, mais qui est toujours en excellent état. La couverture ne présente aucun dommage apparent. Pour les couvertures rigides, la jaquette (si applicable) est incluse. Aucune page n'est manquante, endommagée, pliée ni déchirée. Aucun texte n'est souligné ni surligné. Aucune note ne figure dans les marges. La couverture intérieure peut présenter des marques d'identification mineures. Marques d'usure et déchirures mineures. Consulter l'annonce du vendeur pour avoir plus de détails et voir la description des défauts. Afficher toutes les définitions des étatsla page s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet
Commentaires du vendeur
“Missing dust jacket; May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ...
Binding
Paperback
Weight
3 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
0761120157
Book Title
BBQ USA : 425 Fiery Recipes from All Across America
Item Length
9.1in
Publisher
Workman Publishing Company, Incorporated
Publication Year
2003
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
1.8in
Author
Steven Raichlen
Genre
Cooking
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, Regional & Ethnic / American / General, Methods / Outdoor
Item Width
8in
Item Weight
57.1 Oz
Number of Pages
784 Pages

À propos de ce produit

Product Information

Steven Raichlen, a national barbecue treasure and author of The Barbecue! Bible, How to Grill, and other books in the Barbecue! Bible series, embarks on a quest to find the soul of American barbecue, from barbecue-belt classics-Lone Star Brisket, Lexington Pulled Pork, K.C. Pepper Rub, Tennessee Mop Sauce-to the grilling genius of backyards, tailgate parties, competitions, and local restaurants. In 450 recipes covering every state as well as Canada and Puerto Rico, BBQ USA celebrates the best of regional live-fire cooking. Finger-lickin' or highfalutin; smoked, rubbed, mopped, or pulled; cooked in minutes or slaved over all through the night, American barbecue is where fire meets obsession. There's grill-crazy California, where everything gets fired up - dates, Caesar salad, lamb shanks, mussels. Latin-influenced Florida, with its Chimichurri Game Hens and Mojo-Marinated Pork on Sugar Cane. Maple syrup flavors the grilled fare of Vermont; Wisconsin throws its kielbasa over the coals; Georgia barbecues Vidalias; and Hawaii makes its pineapples sing. Accompanying the recipes are hundreds of tips, techniques, sidebars, and pit stops. It's a coast-to-coast extravaganza, from soup (grilled, chilled, and served in shooters) to nuts (yes, barbecued peanuts, from Kentucky).

Product Identifiers

Publisher
Workman Publishing Company, Incorporated
ISBN-10
0761120157
ISBN-13
9780761120155
eBay Product ID (ePID)
2338234

Product Key Features

Book Title
BBQ USA : 425 Fiery Recipes from All Across America
Author
Steven Raichlen
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, Regional & Ethnic / American / General, Methods / Outdoor
Publication Year
2003
Genre
Cooking
Number of Pages
784 Pages

Dimensions

Item Length
9.1in
Item Height
1.8in
Item Width
8in
Item Weight
57.1 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx840.B3r3552 2003
Table of Content
Introduction : What is Barbecue? (1) A Brief History of Barbecue in America (5) Getting Started : A Concise Primer on Grilling & Barbecuing (17) A short course in choosing a grill, setting it up, getting it lit, and knowing when the food is cooked. Off to a Fiery Start (32) Begin the meal with pizzazz. Flame cook Prosciutto-Wrapped Peaches like they do in Virginia, chicken wings the Louisville way, Mojo-Marinated Pork Florida style, and Tiki Beef Kebabs with California flare. Dozens of choices, plus some drinks to serve alongside, including a Chimayo Cocktail. Live-Fire Salads (108) Grilling brings out the best in a salad. Wait until you try the Grilled Caesar Salad or the Tomato and Hearts of Palm. Plus Calamari Salad with White Beans and Bitter Lettuce, and four kinds of slaw. Breads and Pizzas (132) The grill makes the perfect toaster. There's plenty of room for that Little Italy favorite, garlic bread. Or A New Corn Stick from the West Indies. Or pizzas the way they grill them in Rhode Island and New York. Bread takes to fire like smoke to the grill. Gloriously Grilled Beef (162) North America's love affair with beef is celebrated in a luscious round-up of steaks from Tucson, San Antonio, New York, Miami, Dallas, Toronto, L.A., Indianapolis, and of course, Philadelphia (sizzling with cheese). Plus briskets from North Dakota, Oklahoma, and Ohio, and everything else big and beefy. Going Whole Hog (232) The icon of American barbecue, pork, couldn't be more succulent than it is here--pulled and piled high on buns like they do in North Carolina, coffee-crusted and served Kentucky-style with Redeye Barbecue Sauce, roasted whole for a pig pickin à l
Copyright Date
2003
Lccn
2003-042287
Dewey Decimal
641.5784
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes

Description de l'objet fournie par le vendeur

Informations sur le vendeur professionnel

Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
Afficher les coordonnées
: liam-e esserdAmoc.skoobtfirht@yabe.selas
Je certifie que toutes mes activités de vente seront conformes à toutes les lois et réglementations de l'UE.
ThriftBooks

ThriftBooks

99% d'évaluations positives
17,7 millions objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter
Répond en général sous 24 heures

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne pour les 12 derniers mois

Description exacte
4.9
Frais de livraison raisonnables
5.0
Livraison rapide
5.0
Communication
4.9
Inscrit comme vendeur professionnel

Évaluations en tant que vendeur (5.200.297)

u***3 (625)- Évaluations laissées par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Item arrived as described!! A++
s***4 (294)- Évaluations laissées par l'acheteur.
6 derniers mois
Achat vérifié
Very happy with my purchase! Book is in great shape! Thank you very much! Will return!
Afficher toutes les évaluations