
America's Test Kitchen Cooking School Cookbook Tout ce que vous devez savoir très bon état
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America's Test Kitchen Cooking School Cookbook Tout ce que vous devez savoir très bon état
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“Very good pre-owned book”
Très bon état
Livre qui ne semble pas neuf, ayant déjà été lu, mais qui est toujours en excellent état. La couverture ne présente aucun dommage apparent. Pour les couvertures rigides, la jaquette (si applicable) est incluse. Aucune page n'est manquante, endommagée, pliée ni déchirée. Aucun texte n'est souligné ni surligné. Aucune note ne figure dans les marges. La couverture intérieure peut présenter des marques d'identification mineures. Marques d'usure et déchirures mineures. Consulter l'annonce du vendeur pour avoir plus de détails et voir la description des défauts.
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Numéro de l'objet eBay :405944370830
Dernière mise à jour le 09 juil. 2025 19:35:37 CEST. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications
Caractéristiques de l'objet
- État
- Très bon état
- Commentaires du vendeur
- “Very good pre-owned book”
- Type
- Book
- Publication Name
- See Title
- Publish Year
- 2013
- ISBN
- 9781936493524
À propos de ce produit
Product Identifiers
Publisher
America's Test Kitchen
ISBN-10
1936493527
ISBN-13
9781936493524
eBay Product ID (ePID)
215840151
Product Key Features
Book Title
America's Test Kitchen Cooking School Cookbook : Everything You Need to Know to Become a Great Cook
Number of Pages
822 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / American / General, Methods / General, General, Courses & Dishes / General
Publication Year
2013
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.8 in
Item Weight
100.9 Oz
Item Length
11.2 in
Item Width
8.8 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2013-018559
TitleLeading
The
Synopsis
A landmark book from the test kitchen that has been teaching America how to cook for 20 years. We launched the America's Test Kitchen Cooking School two years ago to teach home cooks how to cook the test kitchen way, and since then thousands of students have taken our interactive video-based online courses. The America's Test Kitchen Cooking School Cookbook shares the same goal as our online school and brings all our best practices--along with 600 all-time favorite recipes--into one place so that you can become a better, more confident cook. There is no better way to learn than seeing an expert in action, so we've included over 2,500 color photos that bring you into the test kitchen so you can see how to prepare recipes step-by-step. The book starts off with an exhaustive 46-page Cooking Basics chapter that covers everything from what equipment you need (and how to care for it) to test-kitchen tricks for how to make food taste better. Then we move on to cover all the major cooking and baking categories, from meat, poultry, and pasta to breads, cakes, and pies. Illustrated Core Techniques, like how to whip egg whites, roast a chicken, or bake flawless pie dough, focus on the building block recipes everyone should know. Recipe Tutorials that each feature 20-35 color photos then walk readers through recipes that are either more complicated or simply benefit from the visual clues of step photography, like Extra-Crunchy Fried Chicken, Sticky Buns with Pecans, and Deep-Dish Apple Pie. Every chapter ends with a library of the test kitchen's all-time favorite recipes, such as Pan-Seared Steaks with Red Wine Pan Sauce, Meatballs and Marinara, Best Vegetarian Chili, Memphis-Style Barbecued Ribs, and New York-Style Cheesecake--more than 600 in total--that will allow home cooks to expand their repertoire. The America's Test Kitchen Cooking School Cookbook is a how-to-cook book that also explains why recipes succeed or fail, which makes it the ideal book for anyone looking to cook better.
LC Classification Number
TX651.A53 2013
Description de l'objet fournie par le vendeur
Informations sur le vendeur professionnel
À propos de ce vendeur
theaveragedug
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