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Le livre de cuisine de la Grande Guerre : du pudding de tranchée au marma de carotte... par Pipien, Eleri
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36,44 USD
Environ31,21 EUR
État :
Très bon état
Livre qui ne semble pas neuf, ayant déjà été lu, mais qui est toujours en excellent état. La couverture ne présente aucun dommage apparent. Pour les couvertures rigides, la jaquette (si applicable) est incluse. Aucune page n'est manquante, endommagée, pliée ni déchirée. Aucun texte n'est souligné ni surligné. Aucune note ne figure dans les marges. La couverture intérieure peut présenter des marques d'identification mineures. Marques d'usure et déchirures mineures. Consulter l'annonce du vendeur pour avoir plus de détails et voir la description des défauts.
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Numéro de l'objet eBay :382362899675
Dernière mise à jour le 25 juil. 2025 18:24:24 CEST. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications
Caractéristiques de l'objet
- État
- ISBN
- 1445633884
- EAN
- 9781445633886
- Date of Publication
- 2014-02-15
- Publication Name
- N/A
- Type
- Hardback
- Release Title
- The Great War Cook Book: From Trench Pudding to Carrot Marmalade
- Artist
- Pipien, Eleri
- Brand
- N/A
- Colour
- N/A
À propos de ce produit
Product Identifiers
Publisher
Amberley Publishing
ISBN-10
1445633884
ISBN-13
9781445633886
eBay Product ID (ePID)
227787023
Product Key Features
Book Title
Great War Cook Book : from Trench Pudding to Carrot Marmalade
Number of Pages
272 Pages
Language
English
Publication Year
2014
Topic
Military / World War I, Social History, General, Regional & Ethnic / English, Scottish & Welsh
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, History
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.9 in
Item Weight
13.8 Oz
Item Length
7.8 in
Item Width
4.9 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Reviews
'Consider trying the recipes in this amazing book if you want to become a chef or improve your cooking. Just to read through it out of interest is a rare treat and a fascinating look into the past.'
Dewey Edition
23
TitleLeading
The
Dewey Decimal
641.5941
Synopsis
During the First World War, Britain was nearly starved into submission, as so many ships were lost to German submarines. Basics such as butter, eggs, milk and meat were in short supply, so the British public had to find creative ways of making food go further.The Great War Cook Book gives us the flavour of life on the Home Front.With over 500 wartime recipes, author May Byron offers unusual alternatives to traditional ingredients to produce tasty and nutritional meals.From Ox-Brain Fritters and Fish Custard to Shepherd's Pie and Trench Pudding, there is something for everyone. Some are outlandish and challenging and some familiar, but all offer the opportunity to make more for less.In the words of author May Byron, 'If you cannot have the best, make the best of what you have.', During the First World War, Britain was nearly starved into submission, as so many ships were lost to German submarines. Basics such as butter, eggs, milk and meat were in short supply, so the British public had to find creative ways of making food go further. The Great War Cook Book gives us the flavour of life on the Home Front. With over 500 wartime recipes, author May Byron offers unusual alternatives to traditional ingredients to produce tasty and nutritional meals. From Ox-Brain Fritters and Fish Custard to Shepherd's Pie and Trench Pudding, there is something for everyone. Some are outlandish and challenging and some familiar, but all offer the opportunity to make more for less. In the words of author May Byron, 'If you cannot have the best, make the best of what you have.', First published in 1915, May Byron's Wartime Cookery Book soon became a classic of wartime Home Front cook books. With some 550 recipes, she showed how to make tasty meals from basic, readily available and home-grown products.
LC Classification Number
TX717
Description de l'objet fournie par le vendeur
Informations sur le vendeur professionnel
Numéro de TVA : GB 922696893
À propos de ce vendeur
World of Books USA
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- -***w (630)- Évaluations laissées par l'acheteur.Année précédenteAchat vérifiéThank you
- g***n (1129)- Évaluations laissées par l'acheteur.Il y a plus d'un anAchat vérifiéGreat book find! Thanks for a smooth purchase! A+ I wouldn't hesitate to buy from this seller again!
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- e***s (229)- Évaluations laissées par l'acheteur.Dernier moisAchat vérifiéClass act all the way. Thanks for your business.