Vous en avez un à vendre ?

Cuisiner sur le gros œuf vert : tout ce que vous devez savoir de l'installation à la cuisson

AlibrisBooks
(462906)
Inscrit comme vendeur professionnel
45,18 USD
Environ38,60 EUR
État :
Neuf
C'est le dernier1 vendu
Pas d'inquiétude ! Les retours sont acceptés.
Dépêchez-vous avant qu'il ne soit trop tard. 1 personne suit cet objet.
Livraison :
Gratuit Standard Shipping.
Lieu où se trouve l'objet : Sparks, Nevada, États-Unis
Délai de livraison :
Estimé entre le mar. 19 août et le lun. 25 août à 94104
Les délais de livraison sont estimés au moyen de notre méthode exclusive basée sur la distance entre l'acheteur et le lieu où se trouve l'objet, le service de livraison sélectionné, l'historique des livraisons du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, notamment pendant les périodes de pointe.
Retours :
Retour sous 30 jours. L'acheteur paie les frais de retour. Si vous utilisez un bordereau d'affranchissement eBay, son coût sera déduit du montant de votre remboursement.
Paiements :
     Diners Club

Achetez en toute confiance

Garantie client eBay
Obtenez un remboursement si vous ne recevez pas l'objet que vous avez commandé. En savoir plusGarantie client eBay - la page s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :363332600768
Dernière mise à jour le 02 août 2025 14:50:05 CEST. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Neuf: Livre neuf, n'ayant jamais été lu ni utilisé, en parfait état, sans pages manquantes ni ...
Publication Date
2021-04-29
ISBN
178713587X

À propos de ce produit

Product Identifiers

Publisher
QUADRILLE Publishing, The Limited
ISBN-10
178713587X
ISBN-13
9781787135871
eBay Product ID (ePID)
26050394041

Product Key Features

Book Title
Cooking on the Big Green Egg : Everything You Need to Know from Set-Up to Cooking Techniques, with 70 Recipes
Number of Pages
208 Pages
Language
English
Publication Year
2021
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, General, Methods / Special Appliances
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, House & Home
Author
James Whetlor
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
32.2 Oz
Item Length
10.1 in
Item Width
7.7 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.5784
Synopsis
Big Green Egg has a cult following amongst BBQ experts due to its high-performance cooking at a range of temperatures and NASA specification ceramics. As more and more enthusiasts realise what a versatile and practical bit of cooking kit the EGG is, experts and amateurs alike are looking for recipes to test out their skills and maximise the EGG's capabilities. Cooking on the Big Green Egg showcases this vital piece of outdoor cooking equipment and offers instructions and recipes for everything you'd ever want to cook in it. Award-winning author of Goat , James Whetlor, guides the reader through the basics of using your Big Green Egg, with a full explanation of how it works and how to get the best out of it, whether you're cooking on the grill or plancha, oven roasting, smoking, baking, cooking 'dirty' directly on the coals, or taking it low and slow. With James's cooking advice and tips, you'll then be ready to cook your way through 70 amazing recipes including all the basic meats and joints, whole fish, vegetables and jaw-dropping BBQ feasts. With this outstanding book by your side you'll go from beginner to EGG expert in no time, and enjoy delicious food in the process all year round. your way through 70 amazing recipes including all the basic meats and joints, whole fish, vegetables and jaw-dropping BBQ feasts. With this outstanding book by your side you'll go from beginner to EGG expert in no time, and enjoy delicious food in the process all year round., Big Green Egg has a cult following amongst BBQ experts due to its high-performance cooking at a range of temperatures and NASA specification ceramics. As more and more enthusiasts realize what a versatile and practical bit of cooking kit the EGG is, experts and amateurs alike are looking for recipes to test out their skills and maximize the EGG's capabilities. Cooking on the Big Green Egg showcases this vital piece of outdoor cooking equipment and offers instructions and recipes for everything you'd ever want to cook in it. Award-winning author of Goat, James Whetlor, guides the reader through the basics of using your Big Green Egg, with a full explanation of how it works and how to get the best out of it, whether you're cooking on the grill or plancha, oven roasting, smoking, baking, cooking "dirty" directly on the coals, or taking it low and slow. With James's cooking advice and tips, you'll then be ready to cook your way through 70 amazing recipes including all the basic meats and joints, whole fish, vegetables and jaw-dropping BBQ feasts. With this outstanding book by your side you'll go from beginner to EGG expert in no time, and enjoy delicious food in the process all year round.
LC Classification Number
TX840.B3

Description de l'objet fournie par le vendeur

Informations sur le vendeur professionnel

Je certifie que toutes mes activités de vente seront conformes à toutes les lois et réglementations de l'UE.
À propos de ce vendeur

AlibrisBooks

98,6% d'évaluations positives1,9 millions objets vendus

Membre depuis mai 2008
Répond en général sous 24 heures
Inscrit comme vendeur professionnel
Alibris is the premier online marketplace for independent sellers of new & used books, as well as rare & collectible titles. We connect people who love books to thousands of independent sellers around ...
Plus
Visiter la BoutiqueContacter

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne pour les 12 derniers mois
Description exacte
4.9
Frais de livraison raisonnables
5.0
Livraison rapide
5.0
Communication
5.0

Évaluations du vendeur (515.115)

Toutes les évaluations
Positives
Neutres
Négatives