Vous en avez un à vendre ?

Comprendre l'alimentation : principes et préparation par Amy Brown, 6ème édition

Blue Frog Provisions
(116)
Inscrit comme vendeur particulier
En conséquence, les droits des consommateurs découlant de la législation européenne ne s'appliquent pas. La Garantie client eBay continue de s'appliquer pour la plupart des achats.
18,99 USD
Environ16,13 EUR
ou Offre directe
État :
Très bon état
Pas d'inquiétude ! Les retours sont acceptés.
Livraison :
Gratuit USPS Media MailTM.
Lieu où se trouve l'objet : Covington, Louisiana, États-Unis
Délai de livraison :
Estimé entre le lun. 28 juil. et le jeu. 31 juil. à 94104
Les dates de livraison estimées - la page s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet prennent en compte le délai d'expédition indiqué par le vendeur, le code postal de l'expéditeur, le code postal du destinataire et la date d'acceptation de l'offre. Elles dépendent du service de livraison sélectionné et de la date de réception du paiementréception du paiement - la page s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet. Les délais de livraison peuvent varier, notamment pendant les périodes de pointe.
Retours :
Retour sous 30 jours. L'acheteur paie les frais de retour. Si vous utilisez un bordereau d'affranchissement eBay, son coût sera déduit du montant de votre remboursement.
Paiements :
     Diners Club

Achetez en toute confiance

Garantie client eBay
Obtenez un remboursement si vous ne recevez pas l'objet que vous avez commandé. En savoir plusGarantie client eBay - la page s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :316899690584

Caractéristiques de l'objet

État
Très bon état: Livre qui ne semble pas neuf, ayant déjà été lu, mais qui est toujours en excellent ...
Book Title
Understanding Food : Principles and Preparation Hardcover Amy Chr
ISBN
9781337557566

À propos de ce produit

Product Identifiers

Publisher
Cengage Learning
ISBN-10
1337557560
ISBN-13
9781337557566
eBay Product ID (ePID)
239656402

Product Key Features

Number of Pages
704 Pages
Language
English
Publication Name
Understanding Food : Principles and Preparation
Publication Year
2018
Subject
Nursing / Nutrition, Nutrition, Diet & Nutrition / Nutrition, General, Industries / Food Industry
Features
Revised
Type
Textbook
Subject Area
Cooking, Health & Fitness, Business & Economics, Medical
Author
Amy Christine Brown
Series
Mindtap Course List Ser.
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
10.9 in
Item Weight
57.6 Oz
Item Length
1.3 in
Item Width
8.4 in

Additional Product Features

Edition Number
6
Intended Audience
College Audience
LCCN
2017-949419
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.3
Table Of Content
Part I: FOOD SCIENCE AND NUTRITION.1. Food Selection 2. Food Evaluation.3. Chemistry of Food Composition.Part II: FOOD SERVICE.4. Food Safety.5. Food Preparation Basics.6. Meal Management.Part III: FOODS.Protein-Meat, Poultry, Fish, Dairy, and Eggs.7. Meat.8. Poultry.9. Fish and Shellfish.10. Milk.11. Cheese.12. Eggs.Phytochemicals-Vegetables, Fruits, Soups, and Salads.13. Vegetables and Legumes.14. Fruits.15. Soups, Salads, and Gelatins.Complex Carbohydrates-Cereals, Flour, and Breads.16. Cereal Grains and Pastas.17. Flours and Flour Mixtures.18. Starches and Sauces.19. Quick Breads.20. Yeast Breads.Desserts--Refined Carbohydrates and Fat.21. Sweeteners.22. Fats and Oils.23. Cakes and Cookies.24. Pies and Pastries.25. Candy.26. Frozen Desserts.Water--Beverages.27. Beverages.Part IV: FOOD INDUSTRY.28. Food Preservation.29. Government Food Regulations.30. Careers in Food and Nutrition.
Edition Description
Revised edition
Synopsis
UNDERSTANDING FOOD: PRINCIPLES AND PREPARATION is your introductory guide to food, food preparation, food service and food science. Integrating these key topics with relevant information about nutrition and the food industry, this best-selling text gives you a thorough overview of the different dimensions of food principles and insight into the variety of career options available in the food industry. Numerous photographs and illustrations help you understand and apply what you read, and the sixth edition is now available with MindTap Nutrition--a digital learning platform that lets you learn how, when and where you want--even on your mobile With features like self-assessments, pop-up tutors, videos and an interactive ebook, MindTap Nutrition makes studying a breeze., UNDERSTANDING FOOD: PRINCIPLES AND PREPARATION is your introductory guide to food, food preparation, food service and food science. Integrating these key topics with relevant information about nutrition and the food industry, this best-selling text gives you a thorough overview of the different dimensions of food principles and insight into the variety of career options available in the food industry. Numerous photographs and illustrations help you understand and apply what you read, and the sixth edition is now available with MindTap Nutrition--a digital learning platform that lets you learn how, when and where you want--even on your mobile! With features like self-assessments, pop-up tutors, videos and an interactive ebook, MindTap Nutrition makes studying a breeze.
LC Classification Number
TX354

Description de l'objet fournie par le vendeur

À propos de ce vendeur

Blue Frog Provisions

98,4% d'évaluations positives374 objets vendus

Membre depuis nov. 2015
Répond en général sous 24 heures
Inscrit comme vendeur particulierEn conséquence, les droits des consommateurs découlant de la législation européenne ne s'appliquent pas. La Garantie client eBay continue de s'appliquer pour la plupart des achats.
Visiter la BoutiqueContacter

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne pour les 12 derniers mois
Description exacte
4.9
Frais de livraison raisonnables
5.0
Livraison rapide
5.0
Communication
5.0

Évaluations du vendeur (109)

Toutes les évaluations
Positives
Neutres
Négatives