Le vendeur a mis fin à cette annonce le mer. 7 mai à 19:38, car l'objet n'est plus disponible.
Patisserie at Home: Step-by-step recipes to help you master the art of Frenc...
Terminé
Patisserie at Home: Step-by-step recipes to help you master the art of Frenc...
9,06 USD9,06 USD
mer. 07 mai, 19:38mer. 07 mai, 19:38
Vous en avez un à vendre ?

Patisserie at Home: Step-by-step recipes to help you master the art of Frenc...

Bee's Books and Media
(4323)
Inscrit comme vendeur professionnel
9,06 USD
Environ7,82 EUR
Prix de vente initial : 11,32 USD (20 % de réduction)Que signifie ce prix ?
Prix de vente récent fourni par le vendeur
État :
Bon état
Terminé : 07 mai 2025 19:38:57 CEST
    Livraison :
    6,32 USD (environ 5,45 EUR) USPS Media MailTM.
    Lieu où se trouve l'objet : Bremerton, Washington, États-Unis
    Délai de livraison :
    Estimé entre le jeu. 31 juil. et le lun. 4 août à 94104
    Les délais de livraison sont estimés au moyen de notre méthode exclusive basée sur la distance entre l'acheteur et le lieu où se trouve l'objet, le service de livraison sélectionné, l'historique des livraisons du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, notamment pendant les périodes de pointe.
    Retours :
    Retour sous 30 jours. Le vendeur paie les frais de retour.
    Paiements :
         Diners Club

    Achetez en toute confiance

    Garantie client eBay
    Obtenez un remboursement si vous ne recevez pas l'objet que vous avez commandé. En savoir plusGarantie client eBay - la page s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet
    Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
    Numéro de l'objet eBay :286095211807

    Caractéristiques de l'objet

    État
    Bon état: Livre ayant déjà été lu, mais qui est toujours en bon état. La couverture présente des ...
    Release Year
    2013
    ISBN
    9781849753548

    À propos de ce produit

    Product Identifiers

    Publisher
    Ryland Peters & Small
    ISBN-10
    1849753547
    ISBN-13
    9781849753548
    eBay Product ID (ePID)
    228672433

    Product Key Features

    Book Title
    Patisserie at Home : Step-By-Step Recipes to Help You Master the Art of French Pastry
    Number of Pages
    176 Pages
    Language
    English
    Topic
    Regional & Ethnic / French, Courses & Dishes / Pastry
    Publication Year
    2013
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Will Torrent
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Height
    0.8 in
    Item Weight
    36.7 Oz
    Item Length
    10 in
    Item Width
    8.5 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    Reviews
    "This down-to-earth guide. . . .is sure to bring out your inner pastry queen." - My French Country Home
    Dewey Edition
    23
    Dewey Decimal
    641.8659
    Synopsis
    Will Torrent is a rising star in the pastry world and in this, his first book, he aims to take the fear factor out of French p'tisserie. With step-by-step photography, a no-nonsense approach to the key pastry techniques and more than 60 beautifully illustrated recipes, this book will become an invaluable source of inspiration and a constant reference for all your favorite French-inspired sweet treats. There are chapters on Basic Techniques, P'tisserie, Tarts, Petits Fours, G'teaux & Desserts, and Bakery & Viennoiserie, and you'll find recipes like chocolate and coffee éclairs, lemon tart, honey madeleines, brioche, macarons and red berry charlotte., If you've ever dreamed of being able to conjure up the mouthwatering pastries you've enjoyed in a Parisian cake store but thought it would be too hard, think again Will Torrent is a rising star in the pastry world and in this, his first book, he aims to take the fear factor out of French p tisserie. With step-by-step photography, a no-nonsense approach to the key pastry techniques and more than 60 beautifully illustrated recipes, this book will become an invaluable source of inspiration and a constant reference for all your favorite French-inspired sweet treats. There are chapters on Basic Techniques, P tisserie, Tarts, Petits Fours, G teaux & Desserts, and Bakery & Viennoiserie, and you'll find recipes like chocolate and coffee clairs, lemon tart, honey madeleines, brioche, macarons and red berry charlotte., If you've ever dreamed of being able to conjure up the mouthwatering pastries you've enjoyed in a Parisian cake shop but thought it would be too hard, think again!
    LC Classification Number
    TX773

    Description de l'objet fournie par le vendeur

    Informations sur le vendeur professionnel

    Je certifie que toutes mes activités de vente seront conformes à toutes les lois et réglementations de l'UE.
    À propos de ce vendeur

    Bee's Books and Media

    100% d'évaluations positives13 000 objets vendus

    Membre depuis sept. 2008
    Répond en général sous 24 heures
    Inscrit comme vendeur professionnel
    Picker of old books, cd's, vinyl records and other curiosities.
    Visiter la BoutiqueContacter

    Évaluations détaillées du vendeur

    Moyenne pour les 12 derniers mois
    Description exacte
    5.0
    Frais de livraison raisonnables
    4.9
    Livraison rapide
    5.0
    Communication
    5.0

    Évaluations du vendeur (4.336)

    Toutes les évaluations
    Positives
    Neutres
    Négatives
      • b***g (64)- Évaluations laissées par l'acheteur.
        6 derniers mois
        Achat vérifié
        Great
      Afficher toutes les évaluations