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Livre de cuisine The Chowder Trail : une sélection des meilleures recettes du goût de...
by Elliot, Elaine; Lee, Virginia | HC | VeryGood
7,76 USD
Environ6,66 EUR
État :
“May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ”... En savoir plusà propos de l'état
Très bon état
Livre qui ne semble pas neuf, ayant déjà été lu, mais qui est toujours en excellent état. La couverture ne présente aucun dommage apparent. Pour les couvertures rigides, la jaquette (si applicable) est incluse. Aucune page n'est manquante, endommagée, pliée ni déchirée. Aucun texte n'est souligné ni surligné. Aucune note ne figure dans les marges. La couverture intérieure peut présenter des marques d'identification mineures. Marques d'usure et déchirures mineures. Consulter l'annonce du vendeur pour avoir plus de détails et voir la description des défauts.
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Numéro de l'objet eBay :146453850811
Dernière mise à jour le 14 août 2025 01:50:41 CEST. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications
Caractéristiques de l'objet
- État
- Très bon état
- Commentaires du vendeur
- Binding
- Hardcover
- Weight
- 0 lbs
- Product Group
- Book
- IsTextBook
- No
- ISBN
- 9781459503243
À propos de ce produit
Product Identifiers
Publisher
Formac Publishing Company The Limited
ISBN-10
1459503244
ISBN-13
9781459503243
eBay Product ID (ePID)
210350820
Product Key Features
Book Title
Chowder Trail Cookbook : a Selection of the Best Recipes from Taste of Nova Scotia's Chowder Trail
Number of Pages
96 Pages
Language
English
Publication Year
2014
Topic
Regional & Ethnic / Canadian, Specific Ingredients / Seafood
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1 in
Item Weight
12.7 Oz
Item Length
8.2 in
Item Width
6 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
TitleLeading
The
Table Of Content
Contents Map of the Trail Introduction Halifax Metro South Shore Eastern Shore Cape Breton Island Yarmouth and Acadian Shore Bay of Fundy and Annapolis Valley Northumberland Shore Biscuits and Accomplishments Index Photo Credits
Synopsis
What better way to get a taste of Nova Scotia than to enjoy a bowl of seafood chowder! Visitors know that Nova Scotia is rich in history, beauty, and seafood. In every town, at every stop along your way, you find Nova Scotians making chowder. Now Nova Scotia boasts the world's first Chowder Trail, featuring local restaurants offering outstanding chowders to visitors and residents alike. Cookbook authors Elaine Elliot and Virginia Lee have selected the best of these recipes, tested and adapted them for home use and brought them together in this appealing collection. Every bowl of chowder tells a story of its community's roots and local harvest. This collection of recipes offers home cooks many great ideas on how to use fresh seafood from the Atlantic coast combined with other seasonal ingredients to produce tempting, tasty and healthy dishes., What better way to get a taste of Nova Scotia than to enjoy a bowl of seafood chowder Visitors know that Nova Scotia is rich in history, beauty, and seafood. In every town, at every stop along your way, you find Nova Scotians making chowder. Now Nova Scotia boasts the world''s first Chowder Trail, featuring local restaurants offering outstanding chowders to visitors and residents alike. Cookbook authors Elaine Elliot and Virginia Lee have selected the best of these recipes, tested and adapted them for home use and brought them together in this appealing collection. Every bowl of chowder tells a story of its community?'s roots and local harvest. This collection of recipes offers home cooks many great ideas on how to use fresh seafood from the Atlantic coast combined with other seasonal ingredients to produce tempting, tasty and healthy dishes.
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