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La science de la bonne cuisine : Maître - couverture rigide, par les éditeurs de - Très bon état u
17,60 USD
Environ14,99 EUR
État :
Très bon état
Livre qui ne semble pas neuf, ayant déjà été lu, mais qui est toujours en excellent état. La couverture ne présente aucun dommage apparent. Pour les couvertures rigides, la jaquette (si applicable) est incluse. Aucune page n'est manquante, endommagée, pliée ni déchirée. Aucun texte n'est souligné ni surligné. Aucune note ne figure dans les marges. La couverture intérieure peut présenter des marques d'identification mineures. Marques d'usure et déchirures mineures. Consulter l'annonce du vendeur pour avoir plus de détails et voir la description des défauts.
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Numéro de l'objet eBay :126977388375
Dernière mise à jour le 28 juil. 2025 01:54:18 CEST. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications
Caractéristiques de l'objet
- État
- Type
- Hardcover
- ISBN
- 9781933615981
À propos de ce produit
Product Identifiers
Publisher
America's Test Kitchen
ISBN-10
1933615982
ISBN-13
9781933615981
eBay Product ID (ePID)
117235706
Product Key Features
Book Title
Science of Good Cooking : Master 50 Simple concepts to Enjoy a Lifetime of Success in the Kitchen
Number of Pages
504 Pages
Language
English
Topic
Reference, General, Methods / General, Methods / Baking
Publication Year
2012
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.3 in
Item Weight
64.6 Oz
Item Length
10.7 in
Item Width
9.1 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2012-012807
TitleLeading
The
Synopsis
Master 50 simple concepts to ensure success in the kitchen. Unlock a lifetime of successful cooking with this groundbreaking new volume from the editors of Cook's Illustrated, the magazine that put food science on the map. Organized around 50 core principles our test cooks use to develop foolproof recipes, The Science of Good Cooking is a radical new approach to teaching the fundamentals of the kitchen. Fifty unique experiments from the test kitchen bring the science to life, and more than 400 landmark Cook's Illustrated recipes (such as Old-Fashioned Burgers, Classic Mashed Potatoes, andPerfect Chocolate Chip Cookies) illustrate each of the basic principles at work. These experiments range from simple to playful to innovative - showing you why you should fold (versus stir) batter for chewy brownies, why you whip egg whites with sugar, and why the simple addition of salt can make meat juicy. A lifetime of experience isn't the prerequisite for becoming a good cook; knowledge is. Think of this as an owner's manual for your kitchen., Master 50 simple concepts to ensure success in the kitchen. Unlock a lifetime of successful cooking with this groundbreaking new volume from the editors of Cook's Illustrated, the magazine that put food science on the map. Organized around 50 core principles our test cooks use to develop foolproof recipes, The Science of Good Cooking is a radical new approach to teaching the fundamentals of the kitchen. Fifty unique experiments from the test kitchen bring the science to life, and more than 400 landmark Cook's Illustrated recipes (such asOld-Fashioned Burgers, Classic Mashed Potatoes,andPerfect Chocolate Chip Cookies) illustrate each of the basic principles at work. These experiments range from simple to playful to innovative - showing you why you should fold (versus stir) batter for chewy brownies, why you whip egg whites with sugar, and why the simple addition of salt can make meat juicy. A lifetime of experience isn't the prerequisite for becoming a good cook; knowledge is. Think of this as an owner's manual for your kitchen.
LC Classification Number
TX651.S375 2012
Description de l'objet fournie par le vendeur
Informations sur le vendeur professionnel
À propos de ce vendeur
BooksRun
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