Vous en avez un à vendre ?

Principes de contrôle des coûts des aliments, des boissons et du travail par Paul R. Dittmer et J.

marysstores
(1280)
Inscrit comme vendeur particulier
En conséquence, les droits des consommateurs découlant de la législation européenne ne s'appliquent pas. La Garantie client eBay continue de s'appliquer pour la plupart des achats.
19,99 USD
Environ17,17 EUR
État :
Neuf
Livraison :
Gratuit USPS First Class®.
Lieu où se trouve l'objet : Piscataway, New Jersey, États-Unis
Délai de livraison :
Estimé entre le jeu. 14 août et le mar. 19 août à 94104
Les délais de livraison sont estimés au moyen de notre méthode exclusive basée sur la distance entre l'acheteur et le lieu où se trouve l'objet, le service de livraison sélectionné, l'historique des livraisons du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, notamment pendant les périodes de pointe.
Retours :
Retours refusés.
Paiements :
     Diners Club

Achetez en toute confiance

Garantie client eBay
Obtenez un remboursement si vous ne recevez pas l'objet que vous avez commandé. En savoir plusGarantie client eBay - la page s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :116563349989

Caractéristiques de l'objet

État
Neuf: Livre neuf, n'ayant jamais été lu ni utilisé, en parfait état, sans pages manquantes ni ...
ISBN
9780471783473

À propos de ce produit

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471783471
ISBN-13
9780471783473
eBay Product ID (ePID)
66582418

Product Key Features

Number of Pages
656 Pages
Language
English
Publication Name
Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls
Subject
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry
Publication Year
2008
Type
Textbook
Author
Paul R. Dittmer, J. Desmond Keefe
Subject Area
Business & Economics
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.7 in
Item Weight
44.9 Oz
Item Length
9.3 in
Item Width
7.8 in

Additional Product Features

Edition Number
9
Intended Audience
College Audience
LCCN
2008-001373
Dewey Edition
22
Number of Volumes
1 vol.
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
647.950681
Synopsis
The definitive foodservice cost control resource now updated and revised to reflect today's hospitality environment Good cost controls are essential for any foodservice business. Among other benefits, being able to accurately analyze and manage expenses allows for effective planning and negotiating with suppliers, gives confidence to financial backers, and crucially leads to profits that are both sustainable and maximized. Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls, Ninth Edition offers the definitive all-in-one guide to effectively implementing key cost control functions, processes, and concepts in a foodservice setting. Covering such areas as cost/volume/profit analysis, menu analysis, food sales control, employee training, and performance standards, this resource gives readers a practical toolbox that's ready for use in culinary and hospitality classrooms, professional training, and foodservice operations. Now in its Ninth Edition, this classic text has been revised to reflect changes in the industry. Updates and new features include: Enhanced coverage throughout of technology used in foodservice cost control A separate chapter on menu engineering and analysis Lists of useful Web sites CD-ROM containing Excel spreadsheets for all the problems in the book as well as additional exercises Filled with step-by-step guidance, Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls, Ninth Edition gives students and working foodservice managers an unparalleled guide to management tools and best practices., Separated into four parts including an introduction to food, beverage, and labor cost controls followed by separate sections each devoted to food, beverage, and labor, this classic text has been updated in this new Ninth Edition ., Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls, Ninth Edition has defined the cost control course for generations of students. This new edition continues the tradition of presenting comprehensive yet concise information on cost control that is updated to reflect today's technology driven environment Key terms, key concepts, review questions, and spreadsheet exercises reinforce and support readers' understanding. It also features increased discussion and examples of technology used in food and beverage operations, a running case study, and a separate chapter on menu analysis and engineering.
LC Classification Number
TX911.3.C65D57 2009

Description de l'objet fournie par le vendeur

À propos de ce vendeur

marysstores

100% d'évaluations positives3,2 000 objets vendus

Membre depuis févr. 2008
Inscrit comme vendeur particulierEn conséquence, les droits des consommateurs découlant de la législation européenne ne s'appliquent pas. La Garantie client eBay continue de s'appliquer pour la plupart des achats.
Autres objets du vendeurContacter

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne pour les 12 derniers mois
Description exacte
4.7
Frais de livraison raisonnables
5.0
Livraison rapide
5.0
Communication
5.0

Évaluations du vendeur (979)

Toutes les évaluations
Positives
Neutres
Négatives