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Livre de cuisine Dean et DeLuca - David Rosengarten, maison aléatoire, couverture rigide
10,56 USD
Environ9,03 EUR
État :
“Moderate edge wear. Binding good. May have marking in text. We sometimes source from libraries. We ”... En savoir plusà propos de l'état
Bon état
Livre ayant déjà été lu, mais qui est toujours en bon état. La couverture présente des dommages mineurs, comme des éraflures, mais n'est ni trouée ni déchirée. Pour les couvertures rigides, la jaquette n'est pas nécessairement incluse. La reliure présente des marques d'usure mineures. La majorité des pages sont intactes. Pliures et déchirures mineures. Soulignement de texte mineur au crayon. Aucun surlignement de texte. Aucune note dans les marges. Aucune page manquante. Consulter l'annonce du vendeur pour avoir plus de détails et voir la description des défauts.
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Numéro de l'objet eBay :326577291218
Dernière mise à jour le 08 juin 2025 14:38:05 CEST. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications
Caractéristiques de l'objet
- État
- Bon état
- Commentaires du vendeur
- ISBN
- 9780679434634
À propos de ce produit
Product Identifiers
Publisher
Random House Publishing Group
ISBN-10
0679434631
ISBN-13
9780679434634
eBay Product ID (ePID)
869829
Product Key Features
Book Title
Dean and Deluca Cookbook
Number of Pages
576 Pages
Language
English
Topic
General
Publication Year
1996
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.9 in
Item Weight
46.7 Oz
Item Length
9.6 in
Item Width
7.7 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
97-172787
TitleLeading
The
Synopsis
Salad Nicoise with Seared Fresh Tuna. Pad Thai. Tuscan Bread Soup. Quesadillas. Couscous with Lamb. Authentic Italian Risotto. Good old American Shrimp Gumbo. These are dishes that Americans have learned to love over the last twenty years, a time of extraordinary culinary expansion. And Dean & Deluca, the great innovative food store in New York's SoHo district, was there.Now, together with a team from Dean & Deluca, renowned food writer and TV chef David Rosengarten has compiled an encyclopedic collection of recipes for these new classics, presented for home cooks in the clearest, simplest, and liveliest possible way. Drawing upon his vast culinary wisdom, Rosengarten explains everything from how to make the best green salad or a perfect pizza to how to choose your Chinese noodles, know your Indian spices, and serve your bouillabaisse. Here are two Thai methods for fluffy rice and seven steps to great French fries (and fifteen other potato recipes, from baked and mashed to Gaufrettes and Gratin Dauphinoise). Rosengarten's epic compendium is spiced with delightful information--from the etymology of squash to the history of bisques, from cassoulet controversies and gazpacho wars to trends in miniature corn.You'll find here definitive recipes for such traditional European classics as Cassoulet, Paella, and Pesto Genovese, alongside new favorites such as Frise e aux Lardons and Panzanella. Here too are Middle Eastern classics--Tabouli, Persian Rice Pilaf, and Lahmajun (Turkish pizza); Asian classics--Tom Yung Kung, Chicken Tandoori, and Tempura; and classics from the New World--from crab cakes to Posole Verde. You will also find old comfort foods, from clam chowder to meat loaf, as well as the latest innovations from our country's most innovative chefs. Along the way you'll learn how to feel for fresh fish, how to recognize wild mushrooms, and how to approach a chicken.If you learned to love it in the last twenty years, it's here--and now you can cook it brilliantly at home. Thanks to Rosengarten's enthusiasm, knowledge, and wit, The Dean & Deluca Cookbook is a delectable, delightful, friendly, and comprehensive guide to the new joy of cooking."
LC Classification Number
TX714.R673 1996
Description de l'objet fournie par le vendeur
Informations sur le vendeur professionnel
À propos de ce vendeur
roundaboutbooks
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