
The French Chef Handbook: La cuisine de reference Hardcover
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The French Chef Handbook: La cuisine de reference Hardcover
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Numéro de l'objet eBay :156933975630
Dernière mise à jour le 04 mai 2025 15:27:04 CEST. Afficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications
Caractéristiques de l'objet
- État
- Très bon état
- Commentaires du vendeur
- ISBN
- 9782857086956
À propos de ce produit
Product Identifiers
Publisher
BPI, Editions
ISBN-10
2857086954
ISBN-13
9782857086956
eBay Product ID (ePID)
10038754305
Product Key Features
Book Title
French Chef Handbook : La Cuisine De Reference
Number of Pages
1208 Pages
Language
English
Publication Year
2020
Topic
Regional & Ethnic / French, Reference, Methods / Professional
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
2.6 in
Item Weight
144.3 Oz
Item Length
14.1 in
Item Width
10.9 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Reviews
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TitleLeading
The
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.5944
Synopsis
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eroush1
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